column round
main round

Alternativ #1

  • Artikelnrsökning
    Sök delar med hjälp av ett artikelnummer

Alternativ #2

  • Fabrikat- & Modellsökning
    Hitta rätt del genom att söka i bil och del kategorierna.

MCTorget.se - MC och mopeddelar med tillbehör

Framsidan /

Exponera ditt företag på MCTorget

Är ditt företag i motorbranschen och behöver exponering? MCTorget får dig att synas. Vi har ett antal olika, mycket prisvärda annonseringspaket.

• Visa dina delar på MCTorget - 750 SKr / Månad

Vi har kunderna - du har delarna. Var med och visa dina begagnade / nya delar och tillbehör på MCTorget. Efter en enkel installation är du uppe och kan lagra delar för direkt exponering på vår hemsida. Medlemskapet på MCTorget kostar 250 SKr och inlagrinsprogrammet/affärsystemet 500 Skr. Affärsystemet har uppstartskostnad på 950 Skr.

• Sponsrade länkar - 500 SKr / vecka och kategori

En perfekt lösning för dig som har en hemsida som du vill dra besökare till. Du köper en tydligt markerad länk inne i vår sökmotor under olika kategorier (t.ex. "Honda", eller "Motor"). Denna form av annonsering är tänkt som en konsumentupplysning. Säljer du customdelar till t.ex. "Yamaha" så placerar du din sponsrade länk under Yamaha.

• Veckans företag - 3000 Skr / vecka

Genom veckans företag kan du presentera ditt företag för alla MCTorgets besökare. Du har även möjlighet att visa upp företagets logotype och länka till din egna hemsida.

• Traditionell annonsering

En lösning för dig som vill exponera ditt eget varumärke / logotype. Prisförslag får du vid begäran. Annonsering under denna kategori har anknytning till fordonsbranschen.

Vi kan även skräddarsy en lösning som passar era behov. Hör av dig till oss för mer information.

Behöver dina annonser exponeras för fler besökare? Läs mer om annonsering på Bildelsbasen.se

MCTorget sammarbetar endast med momsregistrerade firmor som följer konsumentköpslagen samt övriga lagar och regler som gäller vid köp av begagnade delar över internet / postorder.

Vi förbehåller oss rätten att välja annonsörer och sammarbetspartners för att få en seriös sida som kunderna kan lita på

© Copyright Bildelsbasen i Kungsbacka AB 2006, All rights reserved.